دوشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۵ | ۲۷ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. فرهنگ و ادب
شنبه, ۰۸ آذر ۱۴۰۴ ۲۳:۰۶
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در حاشیه چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر در هنرشهر آفتاب شیراز از حضور گسترده میهمانان داخلی و بین‌المللی در این رویداد سینمایی خبر داد.

به گزارش پیام خبر، مهدی رنجبر گفت: تا سومین روز برگزاری جشنواره، صد نفر از مسئولان و پیام‌آوران فرهنگی از سراسر جهان در شیراز گرد هم آمده‌اند تا در راستای تبادل اطلاعات فرهنگی و تقویت سرمایه‌های اجتماعی گام بردارند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به برنامه‌های جنبی جشنواره گفت: در کنار پخش فیلم‌های جشنواره، کارگاه‌های تخصصی عکاسی، فیلم‌سازی و سایر کارگاه‌های هنری در حاشیه این رویداد در حال برگزاری است.

مدیر کل ارشاد فارس از حضور شخصیت‌های برجسته‌ای چون سفیر فرانسه در ایران، نوری بیلگین جیلان، کریستوف رضایی و آلفرد یعقوب‌زاده در این جشنواره خبر داد.

رنجبر با ابراز امیدواری از ادامه روند موفق جشنواره افزود: انتظار داریم در روزهای پایانی شاهد حضور سفرا و وزیران کشورهای مختلف در شیراز باشیم.

وی در پایان تأکید کرد: مراسم اختتامیه چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر روز سه‌شنبه یازدهم آذرماه برگزار خواهد شد.

 

کد خبر 261359

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید