جمعه, ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۳ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۰۷ اوت ۲۰۲۶ میلادی
  1. اجتماعی
یکشنبه, ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ ۱۶:۰۰
زمان مطالعه: 3 دقیقه
عضو شورای اسلامی شهر شیراز و رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در انتخابات افزود: هدف اصلی باید افزایش مشارکت مردم باشد. همه جناح‌ها، ائتلاف‌ها و گروه‌ها اگر مردم را محرم می‌دانند، شهردار پیشنهادی خود را قبل از انتخابات معرفی کنند تا مردم با آگاهی رأی دهند.

به گزارش پیام خبر، محمدرضا هاجری، در دویست‌وبیست‌وپنجمین جلسه شورا، با اشاره به ماجرای ثبت‌نام خود در انتخابات گفت: من شخصا قصد نامزدی نداشتم و پیش‌تر طی نامه‌ای به فرماندار شیراز اعلام کرده بودم که تحت فشار هستم و اگر ثبت‌نامی از طرف من انجام شود، به معنای رضایت من نیست.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز و رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا با اشاره به اینکه در روز ثبت‌نام، گروهی از اهالی محله سعدی با اصرار و فشار او را وادار به ثبت‌نام کردند و تأکید کرد: «در گفتار خود صادق بوده‌ام و نیت تبلیغاتی نداشتم.»

دعوت به صداقت و شفافیت سیاسی

هاجری با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در انتخابات افزود: هدف اصلی باید افزایش مشارکت مردم باشد. همه جناح‌ها، ائتلاف‌ها و گروه‌ها اگر مردم را محرم می‌دانند، شهردار پیشنهادی خود را قبل از انتخابات معرفی کنند تا مردم با آگاهی رأی دهند.

سهم کم فعالیت ورزشی و ضرورت توسعه فضاهای عمومی

او با ابراز نگرانی از پایین بودن سرانه ورزش در شیراز گفت: ۴۶ و نیم درصد مردم بالای ۱۵ سال در شیراز فعالیت ورزشی دارند و متأسفانه ۵۳ و نیم درصد فاقد این فعالیت هستند. سرانه فضاهای ورزشی سرپوشیده باید چند برابر شود تا نشاط اجتماعی افزایش یابد.

تاکید بر ارتقای زیرساخت‌های شهری

هاجری از شهردار و مدیران شهری خواست در زمینه رفع ناترازی آب و برق با احداث مزارع خورشیدی، پنل‌های کوچک و بزرگ و تکمیل تصفیه‌خانه‌های محلی با سرعت و سبقت عمل کنند.

او تأکید کرد: هر مصوبه‌ای در این حوزه باید به‌سرعت اجرایی شود تا تأثیر ملموس در رفاه مردم ایجاد کند.

لزوم پرهیز از دوگانه‌سازی «زیارت و گردشگری»

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا تصریح کرد: شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) باید توسعه گردشگری و زیارت را در کنار هم ببیند. نباید موجب دو قطبی‌سازی بین زیارت و گردشگری شود؛ هر دو باید بر مبنای آرمان‌های انقلاب فرهنگی کشور طراحی شوند.

هاجری ضمن تبریک ایام شعبان و رمضان گفت: باید بر دست و قدم‌های مردم بصیر و وفادار بوسه افتخار زد. آنان علی‌رغم مشکلات اقتصادی، با حضور خود نقشه دشمنان را نقش بر آب کردند.

او از نیروهای سپاه، بسیج، انتظامی، دستگاه‌های قضایی و امنیتی، علوم پزشکی و پرسنل شهرداری شیراز برای خدمات خالصانه به مردم سپاسگزاری کرد.

هاجری از قوه قضائیه درخواست کرد تا خسارت بیش از هزار میلیارد تومانی واردشده به زیرساخت‌های شهری شیراز در جریان اغتشاشات گذشته، طبق مستندات ارائه‌شده از سوی شهرداری، از عاملان جبران شود.

 

کد خبر 263072

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

آخرین مطالب