دوشنبه, ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۶ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۱۰ اوت ۲۰۲۶ میلادی
  1. فرهنگ و ادب
یکشنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ ۰۹:۵۴
زمان مطالعه: 2 دقیقه
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در استان فارس در دیدار اصحاب رسانه با نماینده ولی‌فقیه در استان، ضمن تأکید بر تغییر رویکرد این خبرگزاری از خبرنگاری انفعالی به «رسالت‌محور»، از آمادگی این مجموعه برای تقویت تعاملات راهبردی با نهاد نمایندگی ولی‌فقیه جهت پیشبرد اهداف نظام خبر داد.

به گزارش پیام خبر، دکتر سجاد خسروانیان، در دیدار اصحاب رسانه با نماینده ولی‌فقیه در استان، ضمن تأکید بر تغییر رویکرد این خبرگزاری از خبرنگاری انفعالی به «رسالت‌محور»، از آمادگی این مجموعه برای تقویت تعاملات راهبردی با نهاد نمایندگی ولی‌فقیه جهت پیشبرد اهداف نظام خبر داد.

رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در استان فارس در این مراسم با گرامیداشت یاد شهید محمود صارمی و شهدای عرصه خبر، ضمن اشاره به قدمت ۹۲ ساله ایرنا (از تأسیس آژانس خبری پارس تا فعالیت کنونی در سطح بین‌الملل با ۱۱ زبان زنده دنیا)، جایگاه این رسانه را به عنوان خبرگزاری ملی ایران تشریح کرد.

ایرنا؛ حلقه واسط میان مردم و مسئولان

خسروانیان با بیان اینکه رسالت ذاتی ایرنا در استان فارس، ایجاد حلقه واسط میان مردم و مسئولین است، تصریح کرد: ما علاوه بر پیگیری مطالبات مردمی و بازتاب صدای جامعه، تلاش کرده‌ایم در حوزه تبیین دستاوردهای نظام و دولت، نقشی تأثیرگذار ایفا کنیم.

وی در تشریح عملکرد یک‌ساله این خبرگزاری، به پوشش رویدادهای مهم از جمله اغتشاشات و بحران‌های اخیر اشاره کرد و افزود: تلاش ما در این بازه‌های زمانی، روایتگری دقیق و اصولی در کنار مقابله سریع با شایعات و به تصویر کشیدن حضور حماسی مردم بود. امروز ایرنا از یک رویکرد انفعالی فاصله گرفته و با رویکردی دغدغه‌مند و رسالت‌محور به دنبال ایفای نقش مؤثر در فضای رسانه‌ای است.

درخواست تقویت تعاملات با نماینده ولی‌فقیه

رئیس ایرنا در فارس با تأکید بر اینکه فرمایش مقام معظم رهبری شهید مبنی بر اینکه «ایرنا نبض نظام در داخل و دست‌بزن نظام در خارج است»، مسئولیت این رسانه را سنگین‌تر کرده است، اظهار داشت: برای طی کردن مسیر تکاملی خود با سرعت بیشتر، نیازمند بهره‌مندی از رهنمودهای نماینده معزز ولی‌فقیه در استان هستیم.

وی در پایان ضمن ابراز امیدواری برای ایجاد فرصت جلسات اختصاصی و بهره‌مندی از فرمایشات نماینده ولی‌فقیه در استان، بر تداوم تلاش خبرگزاری جمهوری اسلامی در راستای پاسداری از منافع نظام و انعکاس خدمات صادقانه به مردم تأکید کرد.

 

کد خبر 272071

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید