دوشنبه, ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۶ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۱۰ اوت ۲۰۲۶ میلادی
  1. اجتماعی
یکشنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ ۲۲:۴۲
زمان مطالعه: 8 دقیقه
در حاشیه مراسم نواخته شدن زنگ آغاز معاملات شرکت مخابرات ایران در بورس تهران و به مناسبت روز خبرنگار، نشست خبری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد؛ نشستی که در آن محمد جعفرپور ضمن تشریح مهم‌ترین دستاوردها و برنامه‌های شرکت در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، فیبر نوری، تحول دیجیتال و اصلاح ساختارهای اقتصادی و دارایی‌ها، از فعال شدن یک میلیون و ۸۵۰ هزار اتصال فیبر نوری خبر داد و گفت: مخابرات ایران در یک سال گذشته وارد مرحله‌ای از پوست‌اندازی، نوسازی و تقویت فناوری…

به گزارش پیام خبر، در حاشیه مراسم نواخته شدن زنگ آغاز معاملات شرکت مخابرات ایران در بورس تهران و به مناسبت روز خبرنگار، نشست خبری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد؛ نشستی که در آن محمد جعفرپور ضمن تشریح مهم‌ترین دستاوردها و برنامه‌های شرکت در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، فیبرنوری، تحول دیجیتال و اصلاح ساختارهای اقتصادی و دارایی‌ها، از فعال شدن یک میلیون و ۸۵۰ هزار اتصال فیبرنوری خبر داد و گفت: مخابرات ایران در یک سال گذشته وارد مرحله‌ای از پوست‌اندازی، نوسازی و تقویت فناوری شده است.

مهندس محمد جعفرپور، در این نشست با تبریک روز خبرنگار و قدردانی از تلاش اصحاب رسانه در انعکاس اخبار و تحولات حوزه ارتباطات، اظهار کرد: مخابرات ایران در یک سال گذشته وارد مرحله‌ای جدید از توسعه و پوست‌اندازی شده و تقویت فناوری و زیرساخت‌های ارتباطی را در دستور کار قرار داده است.

مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران افزود: در این مسیر، پروژه‌های متعددی در حوزه شبکه، توسعه فیبرنوری، خدمات دیجیتال، نوسازی زیرساخت‌ها، افزایش ظرفیت شبکه و تحول سازمانی در حال اجراست.

۲۷ میلیون مشترک تلفن ثابت و ۶.۵ میلیون خانوار تحت پوشش فیبر

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به وضعیت مشترکان این شرکت گفت: مخابرات ایران حدود ۲۷ میلیون مشترک تلفن ثابت دارد که از این تعداد، ۵.۲ میلیون مشترک از خدمات پهن‌باند اینترنت استفاده می‌کنند.

وی افزود: پوشش فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها در شبکه مخابرات ایران به حدود ۶.۵ میلیون خانوار رسیده و طی سال گذشته نیز ۲.۵ میلیون پوشش جدید ایجاد شده است.

فعال شدن یک میلیون و ۸۵۰ هزار اتصال فیبرنوری

جعفرپور با اشاره به اجرای پروژه توسعه اتصالات فیبرنوری گفت: پروژه ایجاد یک میلیون مشترک جدید فیبرنوری از دی‌ماه ۱۴۰۳ آغاز شد و این هدف تا پایان سال ۱۴۰۴ محقق شد.

وی ادامه داد: تعداد اتصالات فیبرنوری شرکت مخابرات ایران اکنون به حدود یک میلیون و ۸۵۰ هزار اتصال رسیده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به رشد اتصالات فیبرنوری در کشور اظهار کرد: در ابتدای دولت چهاردهم مجموع اتصالات فیبرنوری کشور حدود ۴۱۰ هزار اتصال بود و مخابرات ایران توانست تعداد اتصالات خود را به بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار اتصال افزایش دهد که نشان‌دهنده رشد قابل توجه در این حوزه است.

وی همچنین از ایجاد حدود ۹ هزار و ۹۵۰ کیلومتر فیبر زیرساختی شهری و بین‌شهری خبر داد و گفت: ظرفیت شبکه شرکت مخابرات ایران نیز در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۰ درصد افزایش یافته است.

فیبرنوری؛ درآمدی ۲ همتی برای مخابرات

جعفرپور با اشاره به آثار اقتصادی توسعه فیبرنوری اظهار کرد: اتصالات فیبرنوری در سال ۱۴۰۴ حدود ۲ همت درآمد برای شرکت مخابرات ایران ایجاد کرد.

وی افزود: بخش قابل توجهی از این اتصالات در نیمه دوم سال ایجاد و به بهره‌برداری رسیده‌اند و به همین دلیل انتظار می‌رود اثر درآمدی توسعه فیبرنوری در سال ۱۴۰۵ افزایش بیشتری داشته باشد.

افزایش ۴۵ درصدی تعرفه نگهداری خط تلفن ثابت

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره اصلاح تعرفه‌های تلفن ثابت گفت: برای نخستین بار در سال ۱۴۰۴، آبونمان یا حداقل هزینه نگهداری خط تلفن ثابت به صورت قانونی در تعرفه‌ها لحاظ شد که این موضوع حدود ۶.۴ همت درآمد برای شرکت ایجاد کرد.

وی ادامه داد: براساس مصوبه مربوط و متناسب با رشد سالانه تورم، تعرفه نگهداری خط تلفن ثابت در سال ۱۴۰۵ حدود ۴۵ درصد افزایش یافت و پیش‌بینی می‌شود این افزایش حدود ۲.۶ همت درآمد مازاد نسبت به سال قبل برای شرکت ایجاد کند.

مکالمه ثابت به ثابت مشترکان خانگی رایگان شد

جعفرپور یکی دیگر از اقدامات شرکت مخابرات ایران را رایگان شدن مکالمات ثابت به ثابت برای مشترکان خانگی عنوان کرد و گفت: تمامی ارتباطات ثابت به ثابت مشترکان خانگی از هر نقطه کشور به نقطه دیگر کشور به صورت نامحدود رایگان شده است. وی ضمن تاکید بر این مطلب از رسانه‌ها خواست اطلاع‌رسانی بیشتری درباره این امکان انجام دهند تا مشترکان بتوانند از این خدمت استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: پس از اجرای این طرح، حجم مکالمات تلفن ثابت افزایش یافته است که نشان می‌دهد مشترکان از این قابلیت استقبال کرده‌اند.

حرکت مخابرات از تلفن ثابت به سمت خدمات دیجیتال

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به توسعه خدمات دیجیتال گفت: در کنار خدمات ارتباطی، سرویس‌های جدیدی از جمله دسترسی رایگان به شبکه‌های نمایش خانگی در قالب سرویس اینترنت مخابرات ارائه شده است.

وی افزود: شرکت مخابرات در حوزه کسب‌وکارهای دیجیتال نیز خدمات جدیدی را دنبال می‌کند و تمرکز فعلی در این بخش بر ارائه خدمات B2B است و در آینده توسعه خدمات B2C نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

مهاجرت از کابل مسی به فیبر

جعفرپور مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری را یکی از پروژه‌های کلان شرکت مخابرات ایران عنوان کرد و گفت: این پروژه از سال ۱۴۰۴ آغاز شده و توسعه فیبرنوری در سمت مشترک، شبکه‌های درون‌شهری و بین‌شهری به صورت همزمان دنبال می‌شود.

وی تأکید کرد: توسعه زیرساخت فیبرنوری تنها برای مشترکان مخابرات نیست، بلکه اپراتورهای موبایل و ثابت، کسب‌وکارها، دستگاه‌های اجرایی، صنایع و مجموعه‌های خدماتی نیز از زیرساخت‌های شرکت مخابرات ایران استفاده می‌کنند.

تبدیل مراکز تلفن قدیمی به مراکز داده

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از برنامه این شرکت برای جمع‌آوری تدریجی مراکز تلفن دیجیتال قدیمی خبر داد و گفت: با تغییر فناوری و مهاجرت از کابل مسی، مراکز تلفن قدیمی که فضای قابل توجهی را اشغال کرده‌اند، به تدریج جمع‌آوری خواهند شد.

جعفرپور افزود: یکی از پیامدهای این اقدام، کاهش قابل توجه مصرف برق است و بخشی از فضاهای آزادشده نیز می‌تواند برای ایجاد مراکز داده مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: این مراکز داده می‌توانند به صورت توزیع‌شده خدمات عمومی و ملی ارائه کنند و در خدمت شبکه ملی اطلاعات قرار گیرند.

امنیت و ایجاد زیست‌بوم خدمات دیجیتال

جعفرپور امنیت را یکی دیگر از محورهای اصلی برنامه‌های شرکت مخابرات ایران دانست و گفت: موضوع امنیت در ارائه خدمات به مشترکان خانگی و تجاری در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: تلاش می‌کنیم یک زیست‌بوم کامل برای مشترکان مخابرات ایجاد کنیم تا آنها بتوانند انواع خدمات دیجیتال را از طریق این زیست‌بوم دریافت کنند.

رشد ۴۹ درصدی درآمد عملیاتی مخابرات

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به عملکرد مالی شرکت اظهار کرد: درآمد عملیاتی مخابرات در سال ۱۴۰۴ به ۴۴ همت رسید که رشد ۴۹ درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: سود عملیاتی شرکت نیز ۶۸ درصد افزایش یافته و سود خالص شرکت به ۱۱.۳ همت رسیده است.

جعفرپور همچنین گفت: شرکت مخابرات ایران در سال گذشته توانست DPS حدود ۴.۵ همتی را تجربه کند.

«شگفتانه» جدید برای مشترکان تلفن ثابت

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از ارائه یک سرویس جدید در حوزه تماس صوتی خبر داد و گفت: مخابرات ایران طی دو ماه آینده یک سرویس جدید در حوزه تماس صوتی ارائه خواهد کرد.

وی با اشاره به رایگان شدن مکالمات ثابت به ثابت برای مشترکان خانگی افزود: این سرویس جدید نیز می‌تواند در کنار خدمات فعلی، برای مشترکان جذاب باشد.

«فیوچر»؛ برنامه مخابرات برای تحول دیجیتال

جعفرپور درباره برنامه‌های شرکت در سال ۱۴۰۵ گفت: برنامه‌ای با عنوان «فیوچر» تدوین شده که مسیر آن از گذار از اتصال به تحول دیجیتال آغاز می‌شود.

وی افزود: یکپارچگی شبکه، ارائه خدمات نوین، استفاده از هوش مصنوعی، نوسازی شبکه، افزایش کیفیت خدمات، ارتقای رضایت مشترکان و افزایش تاب‌آوری و پایداری شبکه از مهم‌ترین محورهای این برنامه است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران نیروی انسانی متخصص و متعهد را موتور محرک پیشرفت شرکت دانست و گفت: تحول در حوزه منابع انسانی و معماری سازمانی نیز در سال جاری دنبال خواهد شد.

مخابرات در مسیر پوست‌اندازی و تقویت فناوری

جعفرپور در پایان با اشاره به اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در نقاط مختلف کشور گفت: امروز پروژه‌های مختلف توسعه‌ای مخابرات در سراسر کشور در حال اجراست و تلاش می‌کنیم با ادامه این مسیر، ضمن تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، خدمات متنوع‌تر و باکیفیت‌تری به مردم ارائه کنیم.

وی تأکید کرد: شرکت مخابرات ایران در مسیر یک پوست‌اندازی و تحول تکنولوژیک قرار گرفته و هدف این است که این تحول، از توسعه زیرساخت و نوسازی شبکه تا ارائه خدمات دیجیتال و ایجاد زیست‌بوم جدید خدمات ارتباطی امتداد پیدا کند.

 

کد خبر 272110

 

    مطالب مرتبط

    دیدگاه ها

    شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



    کد امنیتی کد جدید