دوشنبه, ۰۵ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۲۷ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۰۵ مرداد ۱۴۰۵ ۲۱:۱۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان قیر و کارزین از تداوم عملیات اجرایی پروژه ۲۵۰ واحدی فاز ۳ نهضت ملی مسکن شهر قیر خبر داد و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری مجموعه‌های مرتبط برای پیشرفت هرچه بیشتر این پروژه تأکید کرد.

محمد انصاری، با اشاره به اهمیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در تأمین سرپناه اقشار مختلف جامعه و پاسخگویی به نیاز متقاضیان، اظهار داشت: پروژه ۲۵۰ واحدی فاز ۳ نهضت ملی مسکن شهر قیر در راستای سیاست‌های دولت در حوزه تأمین مسکن و با هدف تسریع در خانه‌دار شدن متقاضیان واجد شرایط در حال اجراست.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان قیر و کارزین، افزود: روند عملیات عمرانی و اجرایی پروژه 250 واحدی نهضت ملی مسکن شهرقیر به‌ صورت مستمر در حال اجرا و پیگیری است.

وی با تأکید بر ضرورت استمرار عملیات اجرایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن، خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه‌ها نیازمند هم‌افزایی و همکاری مجموعه‌های مرتبط است و اداره راه و شهرسازی شهرستان نیز با جدیت، روند پیشرفت عملیات اجرایی پروژه را پیگیری و مسائل و موانع احتمالی را در چارچوب ضوابط و مقررات دنبال خواهد کرد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد با تداوم روند عملیات اجرایی و همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، شاهد پیشرفت هرچه بیشتر پروژه و فراهم شدن زمینه بهره‌مندی متقاضیان از واحدهای مسکونی این طرح باشیم.

 

کد خبر 271302

 

    مطالب مرتبط

    دیدگاه ها

    شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



    کد امنیتی کد جدید